Lifestyle

Of u nu zoekt naar rolgordijnen, houten jaloezieën, duo shades, plissé/duette of aluminium jaloezieën, bij Lifestyle vindt u binnenzonwering die voldoet aan uw wensen. Extra bijzonder is dat u deze binnenzonwering kunt combineren met Lifestyle gordijnen, voor een interieur dat helemaal ‘af’ is.

Rolgordijnen
Lifestyle rolgordijnen bieden een sfeervolle raambekleding die binnenkomend licht filteren of zelfs volledig buitensluiten.

Duo Shades
Het duoshade systeem van Lifestyle maakt het mogelijk om te spelen met het licht en dit op de door u gewenste manier te filteren. Bovendien biedt duoshade u privacy en een luxe uitstraling

Houten jaloezieën
Met houten jaloezieën brengt u warmte en sfeer in huis. Dankzij de horizontale uitvoering kunt u zelf zorgen voor een perfecte lichtregeling hoe en wanneer u maar wilt.

Aluminium jaloezieën
Associeert u aluminium jaloezieën met een stoffig jaren-80 interieur? Wacht maar tot u onze collectie ziet, want dit zijn aluminium jaloezieën in een nieuw jasje. Hiermee geeft u uw interieur een robuuste, industriële en stoere uitstraling.

Plissé/Duette
De ‘Rise and Shine’-collectie van Lifestyle biedt binnenzonwering op z’n sfeervolst: plissé’s en duo-plissé’s in natuurlijke tinten én opvallende kleuren.

Ervaar Lifestyle

Voor een klein prijsje.

ik kom langs in de showroom