Houten vloeren Rotterdam

Kom langs bij Vloerenwinkel voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat

Neem gerust de offerte van een concurrent mee 😉

Bekijk ons uitgebreide assortiment houten vloeren van A-kwaliteit en ontdek waarom wij uitgegroeid zijn tot dé vloeren speciaalzaak in de regio Rotterdam. Maak een afspraak met een van onze specialisten zodat wij u direct alle aandacht kunnen geven, of loop spontaan binnen in onze showroom in Hoogvliet.

Waarom kiezen voor een houten vloer?

Ondanks de vele alternatieven spreekt een houten vloer veel mensen aan. De warmte, het karakter en de tijdloosheid van een houten vloer zijn nu eenmaal ongeëvenaard. Hout straalt klasse en kwaliteit uit en past in elk interieur. Bovendien is het een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal dat zeer lang meegaat en met de jaren steeds karakteristieker wordt.

Er zijn twee soorten houten vloeren:


Plankenhouten vloeren.
Vurenhout is hierbij de goedkoopste optie, maar tevens het meest zachte en kwetsbare hout. Grenen is al iets steviger. De hardste (niet-tropische) houtsoorten zijn beuken en eiken.

Parkethouten vloeren. Parket komt in vele soorten en maten, met bijbehorende kwaliteitsverschillen. Verlijmd hout, waarbij een dun laagje hout op een goedkopere houten ondergrond wordt gelijmd is de goedkoopste optie. Massief hout is duurder maar steviger.

De voor- en nadelen van een houten vloer

Hout is een natuurproduct en dat is zowel een voordeel als een nadeel. Het voordeel van een houten vloer werd al even aangestipt: een houten vloer leeft! Het nadeel is dat de seizoenen er altijd invloed op zullen hebben. Door droogte kunnen houten vloeren krimpen, maar door vocht of warmte zetten ze juist uit.

Daar staat tegenover dat een goede houten vloer veel verdragen kan, mits deze goed onderhouden wordt. En beschadigingen aan een houten vloer zijn vrijwel altijd te repareren, in tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat dat na het oplopen van krassen en putten nooit meer perfect te herstellen is. Een houten vloer kan altijd afgeschuurd worden en is daarna weer zo goed als nieuw.


Benieuwd naar de vele stijlopties op het gebied van houten vloeren? Kom dan langs in onze showroom. Vloerenwinkel heeft een uitgebreid assortiment en geeft u graag vrijblijvend advies.


Benieuwd naar welke merken we hebben?

Klik hier onder op de logo’s voor meer informatie

Vloerenwinkel, specialist in vloeren Zuid Holland

Eigen lijn is direct uit voorraad leverbaar

Download onze checklist voor het kiezen, leggen en onderhouden van uw houten vloer

Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bestel

Houten Multiplank 6 kleuren! voor maar €49,95 incl. leggen

Wat kunt u van Vloerenwinkel verwachten?

 

Vrijblijvend advies

Vloerenwinkel is dé specialist op het gebied van houten vloeren. Dankzij jarenlange ervaring, onze vakkundig opgeleide vloerexperts en een eigentijdse trendy blik weten wij altijd een deskundig advies op maat te geven waar u rustig over na kunt denken zonder ergens aan vast te zitten.

Topkwaliteit houten vloeren

Vloerenwinkel verkoopt alle A-merken houten vloeren en parket omdat wij alleen de allerbeste kwaliteit goed genoeg vinden. Zo kunnen wij onze klanten een vloer bieden waar ze zo lang mogelijk plezier van hebben. En duur hoeft het niet te zijn, want Vloerenwinkel staat bekend om zijn scherpe prijzen!

Professionele legservice

Een houten vloer is niet altijd eenvoudig te leggen, ook voor ervaren doe-het-zelvers. Zo is alleen al het leggen van de ondervloer een klus die zeer nauwkeurig moet worden uitgevoerd. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met diverse omstandigheden die invloed hebben op de houten vloerplanken. Door droogte kunnen ze krimpen, maar door vocht of warmte zetten ze juist uit.

Een professionele vloerenlegger staat garant voor het beste resultaat. Daarom biedt Vloerenwinkel aan alle klanten een legservice die uitgevoerd wordt door ervaren vakmensen. Benieuwd hoeveel deze legservice kost? Wij geven u graag een vrijblijvende offerte op maat.

Bezorgen en garantie

Vloerenwinkel bezorgt elke bestelling gratis bij u thuis, mits het afleveradres zich binnen een straal van 20 kilometer bevindt van de showroom in Hoogvliet, Rotterdam. Bij een grotere afstand wordt in overleg een bezorgvergoeding tegen kostprijs afgesproken. Natuurlijk kunt u uw nieuwe houten vloer ook zelf ophalen. De garantie op door u aangeschafte artikelen bij Vloerenwinkel is geheel in overeenstemming met de garantie die door de desbetreffende fabrikant wordt gegeven.


Maak een afspraak

Maak voor meer informatie of om de showroom houten vloeren in Rotterdam te bekijken, een afspraak

Vragen? Mail ons!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Houten Vloeren in Rotterdam - Contact

010 4723200

info@vloerenwinkel.nl

Maandag: 09.00 tot 17.30 Dinsdag: 09.00 tot 17.30 Woensdag: 09.00 tot 17.30 Donderdag: 09:00 tot 17:30 Vrijdag: 09.00 tot 20.00 Zaterdag: 09.00 tot 17.00

Mandenmakerstraat 76
3194 DG Hoogvliet (Rotterdam)
KVK: 24040462

Vloerenwinkel ligt in de buurt van:

Gouda

Vloerenwinkel ligt ongeveer 20 km van Gouda vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste houten vloeren van Gouda en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde houten vloeren gratis in Gouda. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Gouda: 20
Reistijd vanuit Gouda: 20 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 1 uur
Houten vloeren laten bezorgen in Gouda: Gratis

Schiedam

Vloerenwinkel ligt ongeveer 12 km van Schiedam vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste houten vloeren van Schiedam en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde houten vloeren gratis in Schiedam. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Schiedam: 12
Reistijd vanuit Schiedam met de auto: 15 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 21 minuten
Houten vloeren laten bezorgen in Schiedam: Gratis

Zwijndrecht

Zwijndrecht

Vloerenwinkel ligt ongeveer 25 km van Zwijndrecht vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste houten vloeren van Zwijndrecht en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde houten vloeren gratis in Zwijndrecht. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Zwijndrecht: 25
Reistijd vanuit Zwijndrecht met de auto: 18 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 52 minuten
Houten vloeren laten bezorgen in Zwijndrecht: Gratis

Ridderkerk

Vloerenwinkel ligt ongeveer 20 km van Ridderkerk vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste houten vloeren van Ridderkerk en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde houten vloeren gratis in Ridderkerk. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Ridderkerk: 20
Reistijd vanuit Ridderkerk met de auto: 16 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 45 minuten
Houten vloeren laten bezorgen in Ridderkerk: Gratis

Dordrecht

Vloerenwinkel ligt ongeveer 32 km van Dordrecht vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste houten vloeren van Dordrecht en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde houten vloeren gratis in Dordrecht. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Dordrecht: 32
Reistijd vanuit Dordrecht met de auto: 26 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 55 minuten
Houten vloeren laten bezorgen in Dordrecht: Gratis

Barendrecht

Vloerenwinkel ligt ongeveer 17 km van Barendrecht vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste houten vloeren van Barendrecht en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde houten vloeren gratis in Barendrecht. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Barendrecht: 17
Reistijd vanuit Barendrecht met de auto: 15 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 54 minuten
Houten vloeren laten bezorgen in Barendrecht: Gratis

Papendrecht

Vloerenwinkel ligt ongeveer 20 km van Papendrecht vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste houten vloeren van Papendrecht en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde houten vloeren gratis in Papendrecht. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Papendrecht: 28
Reistijd vanuit Papendrecht met de auto: 20 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 74 minuten
Houten vloeren laten bezorgen in Papendrecht: Gratis

Goeree-Overflakkee

Vloerenwinkel is de dichtbijzijnste vloerenspecialist van Goeree. Woont u in Oud-Beijerland, Hellevoetsluis en Rockanje dan is de Vloerenwinkel enkel tussen de 10 en 15 minuten rijden. Wij bezorgen uw bestelde houten vloeren gratis in Goeree. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Goeree: +- 20km
Reistijd vanuit Goeree met de auto: +- 15 minuten
Reistijd openbaar vervoer: +- 40 minuten
Houten vloeren laten bezorgen in Goeree: Gratis