Houten vloeren Rotterdam

Waarom kiezen voor een houten vloer?

Ondanks de vele alternatieven spreekt een houten vloer veel mensen aan. De warmte, het karakter en de tijdloosheid van een houten vloer zijn nu eenmaal ongeëvenaard. Hout straalt klasse en kwaliteit uit en past in elk interieur. Bovendien is het een zeer duurzaam en milieuvriendelijk materiaal dat jaren meegaat (en met de jaren steeds karaktervoller wordt).

Er zijn twee soorten houten vloeren:

  • Plankenhouten vloeren. Vurenhout is hierbij de goedkoopste optie, maar tevens het meest zachte en kwetsbare hout. Grenen is al iets steviger. De hardste (niet-tropische) houtsoorten zijn beuken en eiken.
  • Parkethouten vloeren. Parket komt in vele soorten en maten, met bijbehorende kwaliteitsverschillen. Verlijmd hout, waarbij een dun laagje hout op een goedkopere houten ondergrond wordt gelijmd, is de goedkoopste optie. Massief hout is duurder maar steviger.

De voor- en nadelen van een houten vloer

Hout is en blijft een natuurproduct en volgens experts is dat zowel een voordeel als een nadeel. Het voordeel van een houten vloer werd al even aangestipt: een houten vloer leeft! Het nadeel is dat de seizoenen altijd invloed zullen hebben op uw vloer. Door droogte kunnen vloeren krimpen, maar door vocht of warmte zetten ze juist uit. Daar moet rekening mee gehouden worden tijdens het leggen van de vloer.

Een goede houten vloer kan veel verdragen, mits deze goed onderhouden wordt. De ondervloer is daarbij van groot belang. Deze dient egaal en bovenal vochtvrij te zijn.

Een groot voordeel van hout ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat, is dat beschadigingen aan een houten vloer vrijwel altijd te repareren zijn. Laminaat is bij krassen en putten nooit meer perfect te herstellen. Een houten vloer kan echter altijd afgeschuurd worden en is daarna weer zo goed als nieuw.

Bezoek onze showroom houten vloeren in Rotterdam voor meer advies!


Benieuwd naar welke merken we hebben?

Klik hier onder op de logo’s voor meer informatie

Vloerenwinkel, specialist in vloeren Zuid Holland

Eigen lijn is direct uit voorraad leverbaar

Download onze checklist voor het kiezen, leggen en onderhouden van uw houten vloer

Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bestel

Houten Multiplank 6 kleuren! voor maar €49,95 incl. leggen

Bezorgen en garantie

Vloerenwinkel.nl bezorgt uw houten vloer Rotterdam bij u thuis, mits binnen een straal van 20 kilometer van de vestiging waar u de bestelling heeft geplaatst. Bij een grotere afstand wordt in overleg een bezorgvergoeding tegen kostprijs afgesproken. Natuurlijk kunt u de houten vloer ook zelf ophalen. De garantie op door u aangeschafte artikelen bij Vloerenwinkel.nl is geheel in overeenstemming met de garantie die door de desbetreffende fabrikant wordt gegeven. Artikelen die wij in voorraad hebben, nemen we binnen 7 dagen retour.

Advies over uw houten vloer in Rotterdam

Houten vloeren Rotterdam zijn bij Vloerenwinkel.nl verkrijgbaar vanaf € 31,95 per m2. Wij adviseren u graag bij de aanschaf, het leggen en het onderhoud van uw houten vloer. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op of komt u eens kijken in onze vestiging:

Mandenmakerstraat 76
3194 DG Hoogvliet (Rotterdam)
t: 010-4723200
e: info@vloerenwinkel.nl


Maak een afspraak

Maak voor meer informatie of om de showroom houten vloeren in Rotterdam te bekijken, een afspraak

Vloerenwinkel ligt in de buurt van:

Gouda

Vloerenwinkel ligt ongeveer 20 km van Gouda vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste houten vloeren van Gouda en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde houten vloeren gratis in Gouda. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Gouda: 20
Reistijd vanuit Gouda: 20 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 1 uur
Houten vloeren laten bezorgen in Gouda: Gratis

Schiedam

Vloerenwinkel ligt ongeveer 12 km van Schiedam vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste houten vloeren van Schiedam en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde houten vloeren gratis in Schiedam. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Schiedam: 12
Reistijd vanuit Schiedam met de auto: 15 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 21 minuten
Houten vloeren laten bezorgen in Schiedam: Gratis

Zwijndrecht

Zwijndrecht

Vloerenwinkel ligt ongeveer 25 km van Zwijndrecht vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste houten vloeren van Zwijndrecht en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde houten vloeren gratis in Zwijndrecht. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Zwijndrecht: 25
Reistijd vanuit Zwijndrecht met de auto: 18 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 52 minuten
Houten vloeren laten bezorgen in Zwijndrecht: Gratis

Ridderkerk

Vloerenwinkel ligt ongeveer 20 km van Ridderkerk vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste houten vloeren van Ridderkerk en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde houten vloeren gratis in Ridderkerk. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Ridderkerk: 20
Reistijd vanuit Ridderkerk met de auto: 16 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 45 minuten
Houten vloeren laten bezorgen in Ridderkerk: Gratis

Dordrecht

Vloerenwinkel ligt ongeveer 32 km van Dordrecht vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste houten vloeren van Dordrecht en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde houten vloeren gratis in Dordrecht. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Dordrecht: 32
Reistijd vanuit Dordrecht met de auto: 26 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 55 minuten
Houten vloeren laten bezorgen in Dordrecht: Gratis

Barendrecht

Vloerenwinkel ligt ongeveer 17 km van Barendrecht vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste houten vloeren van Barendrecht en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde houten vloeren gratis in Barendrecht. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Barendrecht: 17
Reistijd vanuit Barendrecht met de auto: 15 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 54 minuten
Houten vloeren laten bezorgen in Barendrecht: Gratis

Papendrecht

Vloerenwinkel ligt ongeveer 20 km van Papendrecht vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste houten vloeren van Papendrecht en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde houten vloeren gratis in Papendrecht. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Papendrecht: 28
Reistijd vanuit Papendrecht met de auto: 20 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 74 minuten
Houten vloeren laten bezorgen in Papendrecht: Gratis

Goeree-Overflakkee

Vloerenwinkel is de dichtbijzijnste vloerenspecialist van Goeree. Woont u in Oud-Beijerland, Hellevoetsluis en Rockanje dan is de Vloerenwinkel enkel tussen de 10 en 15 minuten rijden. Wij bezorgen uw bestelde houten vloeren gratis in Goeree. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Goeree: +- 20km
Reistijd vanuit Goeree met de auto: +- 15 minuten
Reistijd openbaar vervoer: +- 40 minuten
Houten vloeren laten bezorgen in Goeree: Gratis

Snel contact
E-mail ons
Kopje koffie?