Over ons

Gedreven door passie, kennis

en principes van een familiebedrijf zorgen wij ervoor dat u beste vloer krijgt, tegen de scherpste prijs

Vloerenwinkel is er voor u

De Vloerenwinkel is een familiebedrijf waarbij enthousiasme en expertise centraal staan. In 1930 zijn de grondbeginselen van het bedrijf ontstaan. Hierbij is onze overgrootvader in de crisisjaren op de boot gestapt naar Amerika. Met de opgedane kennis kwam hij weer terug in Nederland en begon hij in 1935 met het importen van houten producten uit Amerika. In de jaren die volgden is dit uitgebreid naar een Doe-het-zelf winkel in het oude noorden, Rotterdam. In 2003 is hieruit de Vloerenwinkel ontstaan. In de tussenliggende jaren is dit uitgegroeid tot een begrip in de Vloerenbranche. Ondernemen en innoveren zit in ons bloed, inmiddels bijna 100 jaar later dan de 1e generatie staat de 4e generatie al voor u klaar.

De succesformule van de Vloerenwinkel richt zich op:

  • Specialisatie in laminaat en parket
  • A-kwaliteit producten
  • Altijd de scherpste prijzen
  • Deskundige informatie en begeleiding, van begin tot eind
  • Concurrerende legprijzen
  • Geoefend oog voor trends en nieuwe ontwikkelingen

Mentaliteit

De Vloerenwinkel streeft er naar om u altijd een eerlijk advies te geven. Wij zijn een bedrijf waar hard wordt gewerkt. Doordat de specialisten van de Vloerenwinkel ook praktijkkennis hebben kunnen ze u altijd het beste advies geven. Door duidelijke afspraken met partners kunnen wij een snelle handelingsnelheid garanderen. Daarnaast hebben wij een groot aantal vloeren op voorraad staan waardoor u als klant profiteert van de scherpste prijzen. In onze winkel vindt u alleen A-kwaliteit producten. Hier vindt u geen acties van €0,98,- per m², wij willen graag realistisch blijven en u alleen de beste vloeren leveren.

Vertrouwen

Bij de Vloerenwinkel kunt u altijd stalen ophalen in de showroom, zodat u thuis op uw gemak de vloer nog eens kan bekijken. Hierbij hoeft u niks te betalen, of uw gegevens achter te laten. Wij vertrouwen u, en op deze manier doen wij graag zaken.

Video afspelen

Het team

Arien Weijers

Vloerspecialist

Ronald Weijers

Vloerspecialist / vloerenlegger

Maurice Weijers

Vloerspecialist

Ruben Weijers

Vloerspecialist

Daniel Weijers

Vloerspecialist / vloerenlegger

Marjolein Krook

Vloer- en trendspecialist

Piet Krook

Vloerspecialist

Yael Vliegen

Vloer- en trendspecialist

Bekijk onze showroom

Kom langs voor vrijblijvend advies of om onze producten zelf te bekijken

Download onze brochure

Brochure

Prijsopgave aanvragen