PVC vloeren Rotterdam

Wat zijn de voordelen van een PVC vloer?

Het gebruik van PVC vloeren is al jarenlang aan een opmars bezig. Begrijpelijk, want dit kunsttof materiaal biedt een ongeëvenaard brede keuze aan dessins en decors. PVC vloeren zijn te vergelijken met vinyl maar het materiaal is iets zwaarder, dikker en sterker. De kwaliteit is inmiddels zo verbeterd dat een PVC vloer met het blote oog vaak nauwelijks van echt hout te onderscheiden is. U kunt altijd onze showroom bezoeken voor een goede ervaring met PVC vloeren Rotterdam.

Overweegt u de aanschaf van een PVC vloer? Dit zijn de grootste voordelen van PVC vloeren op een rij:

  • De prijs-kwaliteitverhouding van PVC vloeren is uitstekend. Dat maakt een mooie nieuwe vloer haalbaar voor elk budget.
  • PVC is een duurzaam en slijtvast product. Uw PVC vloer heeft daardoor een lange levensduur.
  • Het onderhoud van PVC vergt nauwelijks tijd en moeite.
  • PVC vloeren zijn zeer geluidsdicht, in tegenstelling tot laminaat en hout (die vaak ‘klakkende’ geluiden voortbrengen).
  • PVC is zeer goed te combineren met vloerverwarming en geleid uitstekend.
  • PVC vloeren zijn gemaakt van dun materiaal, meestal slechts 2 of 2,5 mm dik. Hierdoor ontstaan tijdens het leggen geen problemen met de hoogte van deuren en drempels.

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een PVC vloer?

Naast de voordelen van een PVC vloer, doet u er goed aan om ook stil te staan bij eventuele nadelen. PVC is een kunststof en heeft daardoor een minder natuurlijke warme uitstraling dan bijvoorbeeld een houten vloer. Anderzijds zorgt dit ervoor dat de PVC vloer nauwelijks onderhoud behoeft, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten vloer die regelmatig in de was gezet moet worden.

Zit u met vragen of heeft u behoefte aan deskundig advies? Vloerenwinkel.nl heeft jarenlange ervaring met PVC vloeren Rotterdam en helpt u graag bij het maken van een beslissing.

Bezoek onze Showroom voor een goed advies gesprek over PVC vloeren Rotterdam


Maak een afspraak

Maak voor meer informatie over PVC vloeren of om de showroom te bekijken een afspraak

Benieuwd naar welke merken PVC vloeren we hebben?

Klik hier onder op de logo’s voor meer informatie

Coretec vinyl planken Rotterdam

Download onze checklist voor het kiezen, leggen en onderhouden van uw PVC vloer

Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat doet Vloerenwinkel.nl in Rotterdam voor uw PVC vloer?

Vloerenwinkel.nl biedt een breed assortiment een voordelig geprijsde PVC vloeren Rotterdam. Bel ons of kom langs voor meer informatie!

Let op: PVC is ook voor ervaren doe-het-zelvers niet altijd eenvoudig te leggen. De ondergrond moet volledig egaal zijn, anders komen er strepen in het PVC. Ook bij het verlijmen mag niets mis gaan.

Daarom raden wij u aan om een professionele parketlegger in te schakelen.

Bezorgen en garantie

Vloerenwinkel.nl bezorgt uw PVC vloer bij u thuis, mits binnen een straal van 20 kilometer van de vestiging waar u de bestelling heeft geplaatst. Bij een grotere afstand wordt in overleg een bezorgvergoeding tegen kostprijs afgesproken. Natuurlijk kunt u de PVC vloer ook zelf ophalen. De garantie op door u aangeschafte artikelen bij Vloerenwinkel.nl is geheel in overeenstemming met de garantie die door de desbetreffende fabrikant wordt gegeven. Artikelen die wij in voorraad hebben, nemen we binnen 7 dagen retour.

Maak een afspraak

Maak voor meer informatie over PVC vloeren of om de showroom te bekijken een afspraak

Vragen? Neem hier contact op met de Vloerenwinkel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PVC vloeren in Rotterdam - Contact

010 4723200

info@vloerenwinkel.nl

Maandag: 09.00 tot 17.30 Dinsdag: 09.00 tot 17.30 Woensdag: 09.00 tot 17.30 Donderdag: 09:00 tot 17:30 Vrijdag: 09.00 tot 20.00 Zaterdag: 09.00 tot 17.00

Mandenmakerstraat 76
3194 DG Hoogvliet (Rotterdam)
KVK: 24040462

Vloerenwinkel ligt in de buurt van:

Gouda

Vloerenwinkel ligt ongeveer 20 km van Gouda vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste PVC vloeren van Gouda en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde PVC vloeren gratis in Gouda. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Gouda: 20
Reistijd vanuit Gouda: 20 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 1 uur
PVC vloeren laten bezorgen in Gouda: Gratis

Schiedam

Vloerenwinkel ligt ongeveer 12 km van Schiedam vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste PVC vloeren van Schiedam en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde PVC vloeren gratis in Schiedam. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Schiedam: 12
Reistijd vanuit Schiedam met de auto: 15 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 21 minuten
PVC vloeren laten bezorgen in Schiedam: Gratis

Zwijndrecht

Vloerenwinkel ligt ongeveer 25 km van Zwijndrecht vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste PVC vloeren van Zwijndrecht en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde PVC vloeren gratis in Zwijndrecht. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Zwijndrecht: 25
Reistijd vanuit Zwijndrecht met de auto: 18 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 52 minuten
PVC vloeren laten bezorgen in Zwijndrecht: Gratis

Ridderkerk

Vloerenwinkel ligt ongeveer 20 km van Ridderkerk vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste PVC vloeren van Ridderkerk en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde PVC vloeren gratis in Ridderkerk. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Ridderkerk: 20
Reistijd vanuit Ridderkerk met de auto: 16 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 45 minuten
PVC vloeren laten bezorgen in Ridderkerk: Gratis

Dordrecht

Vloerenwinkel ligt ongeveer 32 km van Dordrecht vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste PVC vloeren van Dordrecht en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde PVC vloeren gratis in Dordrecht. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Dordrecht: 32
Reistijd vanuit Dordrecht met de auto: 26 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 55 minuten
Laminaatvloeren laten bezorgen in Dordrecht: Gratis

Barendrecht

Vloerenwinkel ligt ongeveer 17 km van Barendrecht vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste PVC vloeren van Barendrecht en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde PVC vloeren gratis in Barendrecht. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Barendrecht: 17
Reistijd vanuit Barendrecht met de auto: 15 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 54 minuten
PVC vloeren laten bezorgen in Barendrecht: Gratis

Papendrecht

Vloerenwinkel ligt ongeveer 20 km van Papendrecht vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste PVC vloeren van Papendrecht en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde PVC vloeren gratis in Papendrecht. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Papendrecht: 28
Reistijd vanuit Papendrecht met de auto: 20 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 74 minuten
PVC vloeren laten bezorgen in Papendrecht: Gratis

Goeree-Overflakkee

Vloerenwinkel is de dichtbijzijnste vloerenspecialist van Goeree. Woont u in Oud-Beijerland, Hellevoetsluis en Rockanje dan is de Vloerenwinkel enkel tussen de 10 en 15 minuten rijden. Wij bezorgen uw bestelde PVC vloeren gratis in Goeree. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Goeree: +- 20km
Reistijd vanuit Goeree met de auto: +- 15 minuten
Reistijd openbaar vervoer: +- 40 minuten
PVC vloeren laten bezorgen in Goeree: Gratis

Snel contact
E-mail ons
Kopje koffie?