PVC vloeren Rotterdam

Kom langs bij Vloerenwinkel voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat

Neem gerust de offerte van een concurrent mee 😉

Bekijk ons uitgebreide assortiment PVC vloeren van A-kwaliteit en ontdek waarom wij uitgegroeid zijn tot dé vloeren speciaalzaak in de regio Rotterdam. Maak een afspraak met een van onze vloerspecialisten zodat wij u direct alle aandacht kunnen geven, of loop spontaan binnen in onze showroom in Hoogvliet.

Wat is PVC precies?

Het gebruik van PVC vloeren is al jarenlang aan een opmars bezig. Begrijpelijk, want dit kunststof materiaal is met het blote oog nauwelijks van een ‘echte vloer’ te onderscheiden. Daarnaast is PVC in zeer veel dessins en decors te koop, dus interessant voor een heel breed publiek. PVC vloeren zijn te vergelijken met vloeren van vinyl, maar het materiaal waar PVC van is gemaakt is zwaarder, dikker en sterker dan vinyl.


De voordelen van PVC vloeren

De prijs-kwaliteitverhouding van PVC vloeren is uitstekend. Dat maakt een mooie nieuwe vloer haalbaar voor elk budget.

PVC is een duurzaam en slijtvast product. Uw PVC vloer heeft daardoor een lange levensduur.

Het onderhoud van PVC vergt nauwelijks tijd en moeite.

PVC vloeren zijn zeer geluidsdicht, in tegenstelling tot laminaat en hout (die vaak ‘klakkende’ geluiden voortbrengen).

PVC is zeer goed te combineren met vloerverwarming en geleid uitstekend.

PVC vloeren zijn gemaakt van dun materiaal, meestal slechts 2 of 2,5 mm dik. Hierdoor ontstaan tijdens het leggen geen problemen met de hoogte van deuren en drempels.


Goed om te weten als u een PVC vloer overweegt

Naast de voordelen van een PVC vloer is er ook een nadeel. PVC is een kunststof en heeft daardoor een minder natuurlijke en warme uitstraling dan bijvoorbeeld een houten vloer.


Maak een afspraak

Wilt u graag meer te weten komen over PVC? Kom dan langs in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze vloerspecialisten.

Benieuwd naar welke merken PVC vloeren we hebben?

Klik hier onder op de logo’s voor meer informatie

Coretec vinyl planken Rotterdam

Download onze checklist voor het kiezen, leggen en onderhouden van uw PVC vloer

Brochure aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kunt u van Vloerenwinkel verwachten?

 

Vrijblijvend advies

Vloerenwinkel is dé specialist op het gebied van PVC vloeren. Dankzij jarenlange ervaring, onze vakkundig opgeleide vloerexperts en een eigentijdse trendy blik weten wij altijd een deskundig advies op maat te geven waar u rustig over na kunt denken zonder ergens aan vast te zitten.

Topkwaliteit PVC

Vloerenwinkel verkoopt alle A-merken PVC omdat wij alleen de allerbeste kwaliteit goed genoeg vinden. Zo kunnen wij onze klanten PVC bieden waar ze zo lang mogelijk plezier van hebben. En duur hoeft het niet te zijn, want Vloerenwinkel staat bekend om zijn scherpe prijzen!

Professionele legservice

Een PVC vloer is niet altijd eenvoudig te leggen, ook voor ervaren doe-het-zelvers. Zo moet de ondergrond volledig egaal zijn, want anders komen er plooien in het PVC. En ook bij het verlijmen mag niets mis gaan. Een professionele vloerenlegger staat garant voor het beste resultaat. Daarom biedt Vloerenwinkel aan alle klanten een legservice die uitgevoerd wordt door ervaren vakmensen. Benieuwd hoeveel deze legservice kost? Wij geven u graag een vrijblijvende offerte op maat.

Bezorgen en garantie

Vloerenwinkel bezorgt elke bestelling gratis bij u thuis, mits het afleveradres zich binnen een straal van 20 kilometer bevindt van de showroom in Hoogvliet, Rotterdam. Bij een grotere afstand wordt in overleg een bezorgvergoeding tegen kostprijs afgesproken. Natuurlijk kunt u uw nieuwe PVC vloer ook zelf ophalen. De garantie op door u aangeschafte artikelen bij Vloerenwinkel is geheel in overeenstemming met de garantie die door de desbetreffende fabrikant wordt gegeven.

Maak een afspraak

Maak voor meer informatie over PVC vloeren of om de showroom te bekijken een afspraak

Vragen? Neem hier contact op met Vloerenwinkel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PVC vloeren in Rotterdam - Contact

010 4723200

info@vloerenwinkel.nl

Maandag: 09.00 tot 17.30 Dinsdag: 09.00 tot 17.30 Woensdag: 09.00 tot 17.30 Donderdag: 09:00 tot 17:30 Vrijdag: 09.00 tot 20.00 Zaterdag: 09.00 tot 17.00

Mandenmakerstraat 76
3194 DG Hoogvliet (Rotterdam)
KVK: 24040462

Vloerenwinkel ligt in de buurt van:

Gouda

Vloerenwinkel ligt ongeveer 20 km van Gouda vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste PVC vloeren van Gouda en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde PVC vloeren gratis in Gouda. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Gouda: 20
Reistijd vanuit Gouda: 20 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 1 uur
PVC vloeren laten bezorgen in Gouda: Gratis

Schiedam

Vloerenwinkel ligt ongeveer 12 km van Schiedam vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste PVC vloeren van Schiedam en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde PVC vloeren gratis in Schiedam. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Schiedam: 12
Reistijd vanuit Schiedam met de auto: 15 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 21 minuten
PVC vloeren laten bezorgen in Schiedam: Gratis

Zwijndrecht

Vloerenwinkel ligt ongeveer 25 km van Zwijndrecht vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste PVC vloeren van Zwijndrecht en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde PVC vloeren gratis in Zwijndrecht. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Zwijndrecht: 25
Reistijd vanuit Zwijndrecht met de auto: 18 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 52 minuten
PVC vloeren laten bezorgen in Zwijndrecht: Gratis

Ridderkerk

Vloerenwinkel ligt ongeveer 20 km van Ridderkerk vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste PVC vloeren van Ridderkerk en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde PVC vloeren gratis in Ridderkerk. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Ridderkerk: 20
Reistijd vanuit Ridderkerk met de auto: 16 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 45 minuten
PVC vloeren laten bezorgen in Ridderkerk: Gratis

Dordrecht

Vloerenwinkel ligt ongeveer 32 km van Dordrecht vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste PVC vloeren van Dordrecht en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde PVC vloeren gratis in Dordrecht. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Dordrecht: 32
Reistijd vanuit Dordrecht met de auto: 26 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 55 minuten
Laminaatvloeren laten bezorgen in Dordrecht: Gratis

Barendrecht

Vloerenwinkel ligt ongeveer 17 km van Barendrecht vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste PVC vloeren van Barendrecht en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde PVC vloeren gratis in Barendrecht. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Barendrecht: 17
Reistijd vanuit Barendrecht met de auto: 15 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 54 minuten
PVC vloeren laten bezorgen in Barendrecht: Gratis

Papendrecht

Vloerenwinkel ligt ongeveer 20 km van Papendrecht vandaan. Vloerenwinkel staat bekend als de voordeligste vloerenspecialist van Zuid-Holland. De voordeligste PVC vloeren van Papendrecht en omstreken vindt u bij Vloerenwinkel. Wij bezorgen uw bestelde PVC vloeren gratis in Papendrecht. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Papendrecht: 28
Reistijd vanuit Papendrecht met de auto: 20 minuten
Reistijd openbaar vervoer: 74 minuten
PVC vloeren laten bezorgen in Papendrecht: Gratis

Goeree-Overflakkee

Vloerenwinkel is de dichtbijzijnste vloerenspecialist van Goeree. Woont u in Oud-Beijerland, Hellevoetsluis en Rockanje dan is de Vloerenwinkel enkel tussen de 10 en 15 minuten rijden. Wij bezorgen uw bestelde PVC vloeren gratis in Goeree. Kom naar onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en neem gerust de offerte van de concurrent mee.

Km afstand vanuit Goeree: +- 20km
Reistijd vanuit Goeree met de auto: +- 15 minuten
Reistijd openbaar vervoer: +- 40 minuten
PVC vloeren laten bezorgen in Goeree: Gratis

Snel contact
Bel mij terug
E-mail ons
Kopje koffie?