fbpx
 • 150.000m² op voorraad
 • Plaatsing en levering binnen 14 dagen
 • Voordelig en vakkundig gelegd
 • Geen aanbetaling nodig
Coretec

Coretec

De PVC vloeren van Coretec is een revolutie op het gebied van PVC rigide vloeren. Dankzij de kurken onderlaag is een ondervloer niet meer nodig. Daarnaast is het mogelijk om deze vloeren direct over plaveuze tegels te plaatsen.Het voordeel hiervan is dat uw ondergrond niet meer geégaliseerd hoeft te worden. De Megastone Collectie van Coretec heeft een zeer mooie natuurgetrouwe collectie vloeren. De vloeren van CoreTec zijn kwalitatief hoogwaarde vloeren en tevens ook geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast zijn deze vloeren waterbestendig en zijn ze zeer geluidsdempend.

 • Vloerenwinkel V Geluidsdempend
 • Vloerenwinkel V Ideaal voor vloerverwarming
 • Vloerenwinkel V Slijtvast
 • Vloerenwinkel V Waterbestendig
 • Vloerenwinkel V - kopie Uit voorraad leverbaar
 • Vloerenwinkel V - kopie Plaatsing en levering binnen 14 dagen
 • Vloerenwinkel V - kopie Voordelig en vakkundig gelegd
 • Vloerenwinkel V - kopie U hoeft geen aanbetaling te doen.

Tips & tricks

Wist je dat?

Wist u dat PVC vloeren uiterst geschikt zijn voor vloerverwarming? Dit komt doordat het product uiterst dun is waardoor de warmte er goed door heen gaat!

Wanneer u kiest voor PVC zal de ondergrond in de meeste gevallen geëgaliseerd moeten worden. De komst van het nieuwe Rigid PVC zorgt er voor dat dit vaak niet h

Wist u dat tegenwoordig de PVC vloeren in ontzettend veel maten verkrijgbaar zijn? Ook zijn laminaatvloeren verkrijgbaar in realistische houtstructuren, tegellook, betonlook, visgraat, decoratieve vloer- en of wandbekleding etc.

Wist u dat er tegenwoordig ook PVC bestaat dat in visgraat gelegd kan worden. Door deze ontwikkeling creëert u bij u thuis deze chique uitstraling. Natuurlijk is de plaatsing hiervan wel wat ingewikkelder. De legservice van de Vloerenwinkel biedt dan wellicht een uitkomst voor u!

Onderhoud :

Het schoonmaken van een laminaatvloer is niet ingewikkeld. Bij voorkeur stofzuigen met een geschikte borstelkop.

Het schoonmaken van PVC is erg eenvoudig. Voor het schoonmaken adviseren wij om altijd een geschikte PVC reiniger te gebruiken, dit om verkleuring of beschadeging te voorkomen.

Gebruik bij voorkeur een PVC reiniger van hetzelfde merk als uw vloer. Is die er niet? Kom dan langs in onze winkel voor een PVC reiniger die wel geschikt is voor uw vloer. Let op: veel PVC reingers zijn niet geschikt en kunnen voor verkleuring zorgen en de toplaag aantasten!

Wanneer u iets heeft laten vallen en er schade is aan uw PVC vloer kunt u dit herstellen door een plank te vervangen, daarom is het handig om een pak achter de hand te houden. Wanneer de schade midden in de ruimte is kunt er ook voor kiezen om dit te herstellen met een vulmiddel. In onze winkel hebben wij altijd een set voor uw klaarliggen om deze kosteloos te gebruiken!

Tips bij het kiezen:

Tegenwoordig zijn er veel verschillende type PVC vloeren. Belangrijk is om te kiezen voor de vloer die het beste bij u past! Laat onze vloerspecialisten u adviseren over welk type PVC het beste bij u past.

Sinds kort is er een nieuwe generatie PVC vloeren ontwikkeld. Deze zogenoemde Rigid PVC vloeren zijn anders opgebouwd dan de traditionele PVC vloer. Wij nodigen u graag uit in onze winkel om u nog meer te vertellen over deze Rigidcore PVC vloeren. De Vloerenwinkel heeft oog voor nieuwe trends en ontwikkelingen, daardoor hebben wij het meeste uitgebreide aanbod Rigid PVC vloeren.

Bij de Vloerenwinkel vindt u alleen maar de beste A-kwaliteit PVC vloeren. Helaas is er tegenwoordig te veel PVC in omloop die de naam niet eer aan doen. simpelweg In onze showroom vindt u tal van verschillende voorbeelden hiervan

Bekijk onze showroom

Kom langs voor vrijblijvend advies of om onze producten zelf te bekijken

Download onze brochure

Brochure

Onze winkel blijft open.

Onze winkel blijft open.

We volgen strict de richtlijnen van het RIVM om u zo goed en veilig mogelijk te helpen.

✔ Wij hebben voldoende voorraad

✔ Alle leveringen gaan door zoals gepland

✔ Het plaatsen van vloeren gaat door

✔ Maatregelen in de winkel zijn genomen

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen, wij rekenen op uw begrip