Tapijt

ACTIE U ontvangt nu 10% korting op de aanschaf van een tapijt.

Van tapijt kunnen wij op aanvraag ook een karpet laten maken. Informeert u naar de mogelijkheden via info@vloerenwinkel.nl of bel 010-4723200.

Plaatsservice Tapijt

Waar moet u op letten bij het leggen van tapijt of vinyl?

Indien het tapijt of vinyl op in een kamer, hal of keuken geplaatst wordt, dient u op de volgende punten te letten:

  • Het tapijt of vinyl wordt geleverd op rollen van 4 meter breed.
  • Tapijt komt het beste tot zijn recht wanneer u ‘in de vleug’ kijkt.
  • Naden zijn het minst zichtbaar wanneer u de vleugrichting van alle stukken hetzelfde houdt.
  • De ondergrond dient vlak, hard, droog en stofvrij te zijn.

Tips bij het leggen van trappen

Indien het tapijt of vinyl op een trap gelegd wordt, doet u er goed aan om rekening te houden met de onderstaande punten:

  • Een trap stofferen doet u niet zomaar even. U wilt iets moois creëren, iets dat warmte uitstraalt of juist iets dat erg praktisch is. Wat uw doelstelling ook is, er zijn in ieder geval een aantal vragen die beantwoord moeten worden alvorens u een keuze kunt maken uit het aanbod van materialen.
  • Voordat de trap gestoffeerd kan worden moet deze worden voorbewerkt. Dit betekent ten eerste dat al het oude tapijt verwijderd dient te worden. Daarna is het van belang dat alle eventuele nietjes verwijderd worden en er zoveel mogelijk lijmresten worden weggehaald. Dit kunt u het beste doen met een driehoek verfschraper. Let op: gebruik nooit een afbijtmiddel of lijmverwijderaar.
  • Kort voordat de trap gestoffeerd wordt dient u deze te stofzuigen en af te nemen met een ammoniakwater-oplossing. Indien de trap in de lak staat moet deze met een grof schuurpapier (P40) worden opgeschuurd totdat u krassen in het hout ziet staan.
  • U kunt overwegen om een rubberen ondertapijt op u trap te laten leggen. Dit zorgt voor meer loopcomfort en reduceert de slijtage van het tapijt. Voor meer informatie over het leggen van tapijt en vinyl kunt u contact opnemen met onze winkel.

Bezorgen en garantie

Vloerenwinkel.nl bezorgt uw tapijt bij u thuis, mits binnen een straal van 20 kilometer van de vestiging waar u de bestelling heeft geplaatst. Bij een grotere afstand wordt in overleg een bezorgvergoeding tegen kostprijs afgesproken. Natuurlijk kunt u het tapijt ook zelf ophalen. De garantie op door u aangeschafte artikelen bij Vloerenwinkel.nl is geheel in overeenstemming met de garantie die door de desbetreffende fabrikant wordt gegeven. Artikelen die wij in voorraad hebben, nemen we binnen 7 dagen retour.


Maak een afspraak

Maak voor meer informatie of om de showroom te bekijken een afspraak

Benieuwd naar welke merken we hebben?

Klik hier onder op de logo’s voor meer informatie

Tapijt en vinyl vloeren Hoogvliet
Snel contact
Bel mij terug
E-mail ons
Kopje koffie?